Mirthe Janus | Luxury Interior Design is een eigentijdse en gedreven interieurontwerpstudio.

De studio werd in 2013 opgericht door interior designer Mirthe Janus. Vanuit haar studio, gevestigd in Schijndel (Noord-Brabant), legt de enthousiaste ontwerpster zich met veel plezier toe op het ontwerp, de realisatie en aankleding van totaalprojecten in het hoge segment. Het portfolio van Mirthe Janus bestaat hoofdzakelijk uit particuliere projecten, zoals luxe villa’s, appartementen en penthouses, alsmede tweede (vakantie)woningen, binnen en buiten Nederland. Ook zet de studio haar expertise in binnen high-end projecten voor de hospitality en retail branche, zoals hotels, restaurants en wellness.

De interieurs van Mirthe Janus laten zich omschrijven als luxe leefomgevingen met een modern-chique uitstraling, waarin alle ruimtes samenwerken om de voor de opdrachtgevers ultieme woonbeleving te creëren. Rust, eenheid, een strak lijnenspel en verrassende details komen samen in een uniek eindresultaat.

Interior designer Mirthe Janus staat bekend om haar creativiteit, inlevingsvermogen en het tonen van lef. Ze studeerde af als Projectleider Interieur en Exterieur aan het SintLucas en richtte gedurende deze studie haar eigen interieurontwerpstudio op. Een van Mirthe’s eerste projecten bestond uit het ontwerp en de interieurrealisatie van een luxe villa op Ibiza. De ervaringen die de interior designer hier opdeed, vormden de basis voor een sterke totaalaanpak, waarin opdrachtgevers van het ontwerp tot en met de oplevering van een woning volledig op de expertise van de studio kunnen vertrouwen.

Mirthe heeft de gave wensen feilloos aan te voelen en te vertalen in bijzondere ontwerpen die de droom van opdrachtgevers tot in de details weerspiegelen. Mirthe: “Ontwerpen gaat op gevoel. Zonder woorden vertel ik het verhaal van mijn opdrachtgevers. Dit zijn vaak mensen die hard werken en een druk bestaan hebben. In de thuisomgeving willen zij helemaal tot rust kunnen komen in een fijne woonsfeer met een hoge mate van luxe en comfort. Het is mijn grootste drijfveer om het interieur van hun dromen te creëren met een perfect passende woonbeleving waarin luxe en schoonheid hand in hand gaan.”

Ontwerpvisie

In de ontwerpvisie van Mirthe Janus symboliseert een high-end interieur een luxe aanvoelende omgeving die volledig op het leven van de gebruiker is toegespitst. Alle elementen werken hierin samen om de perfecte woonsfeer te creëren. Denk aan op maat ontworpen interieurobjecten, een sterk licht- en vloerenplan en verrassende combinaties op het gebied van materiaal, textuur en kleur. Haar creativiteit, gedurfde keuzes en sterke inlevingsvermogen resulteren telkens in vernieuwende concepten, waarmee Mirthe een heel eigen stempel drukt op de interieurwereld. Het gebruik van een eigentijdse vormentaal en heldere plattegrond zorgen daarbij voor een rustige basis en tijdloze uitstraling, waardoor het interieur ook in de toekomst bij de opdrachtgevers blijft passen.