Totaalprojecten van ontwerp tot oplevering

Een project van Mirthe Janus | Luxury Interior Design start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin uw wensen uitvoerig worden besproken. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld en begint het ontwerptraject. In de ontwerpfase worden alle wensen vertaald in een uniek ontwerp. Desgewenst worden in het interieurontwerp ook het licht-, materialen- en vloerenplan meegenomen, alsmede de selectie en/of het ontwerp van maatwerk meubels en het technisch tekenwerk.

Na het definitieve interieurontwerp volgt het realisatietraject. De afgelopen jaren heeft de studio een sterk netwerk opgebouwd met hoogwaardige partijen, waaronder interieurbouwbedrijven en leveranciers op het gebied van bijzondere materialen, die net als de studio voor topkwaliteit en een uniek eindresultaat gaan. Deze partijen hebben zichzelf meermaals bewezen in de samenwerking met Mirthe Janus. Door deze aanpak ervaart u veel rust tijdens het traject en kunt u ongestoord blijven genieten van hetgeen u belangrijk vindt in het leven. Het enige dat u nog hoeft te doen is binnenstappen in uw droomwereld vol luxe en schoonheid.

Onbezorgd genieten

Door de jaren heen heeft Mirthe Janus | Luxury Interior Design een sterke totaalaanpak ontwikkeld. Opdrachtgevers worden hierbij van het ontwerp tot en met de oplevering volledig ontzorgd. U geniet van een onbezorgd traject, waarin stapsgewijs wordt toegewerkt naar de realisatie van uw droomomgeving.

Maak van uw huis een droomhuis

Afspraak maken

Interior designer Mirthe Janus staat bekend om haar creativiteit, inlevingsvermogen en het tonen van lef

Schijndel

Eindhoven

Alkmaar